Dokumentarni film “Hrvatska craft revolucija” je projekt produkcijske kuće Warp Media i Studija Laniste u razvoju. Planirana realizacija je predviđena za 2017. godinu kada se očekuje i premijerno prikazivanje filma.

Treba naglasiti kako je riječ o u potpunosti neovisnom dokumentarcu, radimo ga doslovno bez kune, samo s entuzijazmom, baš onako kako se radi i zanatsko pivarstvo. Nemam sumnji kako će film naći svoju publiku ali i one koji će ga potpomoći, jer slijedi faza u kojoj nećemo sve moći sami. Trebat će otići i do Splita, i na Hvar i u Požegu, Sisak i Petrinju, svugdje gdje se događa neovisno hrvatsko pivarstvo. A ono se događa! I neće tako skoro stati.

Režiser Slaven Petrić, direktor fotografije Ranko Tintor Fiko vode vas u filmovanu priču o zanatskom pivarstvu. Zašto bismo gledali američke craft filmove ako možemo imati svoj? Bit će toga još, ako ne prije, vidimo se na najvećem craft festivalu u regiji, Zagreb Craft Beer Festivalu gdje ne sumnjam da ćemo moći napraviti ključne kadrove.

Pogledajte trailer koji je debela beta a u kojem istodobno otkrivamo tek djelić onoga što će u filmu biti. Jasno, svaki je (dobronamjeran) komentar dobrodošao!
Autor: Zoran Vitas

Više informacija možete pročitati na blogu autora scenarija. 

Tehnički sudionici na projektu:
Scenarij: Zoran Vitas
Režija, glazba i montaža: Slaven Petrić
Majstori fotografije: Ranko Tintor Fiko i Slaven Petrić
Instrumentalisti: Darko Mihaljević, Roko Kerovec i Slaven Petrić
Producent: Warp Media j.d.o.o.
(Lista protagonista bit će dostupna krajem 2016. godine)

Category:

Novosti i najave, Video

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × two =